fgs

fgs

une jam 17 vjec dhe kam dy vjet qe nuk jam zgjatur ne gjatesi qofte as nje cm

         

Një koment për “fgs”

  1. MD. Mrsc. Ph.D. Ilir Begolli - Mjeksi Sociale says:

    PërgjegjeDuhët të dini se në disa periudha kohore është e mundur që të ketë ngecje në rritje dhe zhvillim të secilit person e sidomos në periudha të moshës tuaj. E dyta rritja dhe zhvillimi është i kushtëzuar edhe nga disa faktor tjerë siq janë ata gjenetik. Pra nëse në familjen tuaj ka persona që nuk e kanë gjatësinë më të madhe se ju është e mundur që ju e keni arrit atë kufi të rritjes dhe tani ajo ngadalsohet. Mos harroni se shumë njerëz të mëdhenjë nuk kanë qenë aq të lartë por namin e vetë e kanë arritë duke u bazuar në ate se çka kanë bërë në shkencë, muzikë, sportë e besa edhe si strateg të luftës. Unë nuk e di se çfarë gjatësie keni ju konkretishtë por nuk ka asnjë arrësye për brengosje sa i përket gjatësisë së trupit sepse ajo nuk luan rrol të rëndësishëm në suksesin e një personi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: