Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/fertilizim-in-vitro/
Export date: Thu Jan 21 7:42:08 2021 / +0000 GMT

fertilizim in vitro


Përshëndetje. Para 5 ditesh kam bere fertilizim in vitro.Diten e dyte pas fertilizimit in vitro kam defekuar me veshtiresi.A ka mundesi si pasoje e defekimit me veshtiresi embrionet te jene shkeputur dhe te kene dale.Pres me padurim pergjigjen tuaj Ju faleminderit.
Post date: 2020-11-18 15:47:08
Post date GMT: 2020-11-18 15:47:08

Post modified date: 2020-11-18 15:47:08
Post modified date GMT: 2020-11-18 15:47:08

Export date: Thu Jan 21 7:42:08 2021 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com