This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Thu Jan 21 7:16:50 2021 / +0000 GMT

fertilizim in vitroPërshëndetje. Para 5 ditesh kam bere fertilizim in vitro.Diten e dyte pas fertilizimit in vitro kam defekuar me veshtiresi.A ka mundesi si pasoje e defekimit me veshtiresi embrionet te jene shkeputur dhe te kene dale.Pres me padurim pergjigjen tuaj Ju faleminderit.

 

 


Post date: 2020-11-18 15:47:08
Post date GMT: 2020-11-18 15:47:08
Post modified date: 2020-11-18 15:47:08
Post modified date GMT: 2020-11-18 15:47:08

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com