fertilizim in vitro

fertilizim in vitro

Përshëndetje. Para 5 ditesh kam bere fertilizim in vitro.Diten e dyte pas fertilizimit in vitro kam defekuar me veshtiresi.A ka mundesi si pasoje e defekimit me veshtiresi embrionet te jene shkeputur dhe te kene dale.Pres me padurim pergjigjen tuaj Ju faleminderit.

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: