Eksitimi

Eksitimi

Jam 20 vjec
Kur jm vetm dhe masturboj m ngrihet penisi normalisht
Kur jam me partneren nuk eksitohem shum dhe sm ngrihet totalisht ose sngrihet fare

         

Një koment për “Eksitimi”

  1. Shkelzen Elezaj - Urolog says:

    Me intereson ta di a e keni prezente ereksionin edhe pa kontakt me partneren e sidomos ate te mengjesit. A vuani nga ndonje semundje dhe a merni terapi te rregullt. Tek rasti juaj personalisht mendoj qe kemi te bejme me qrregullim psiqik pasi qe ju gjate masturbimit e keni te ruajtur potencen. Me rendesi eshte qe kete problem me potence ta kaloni pa u stresu sepse mund te ngarkoheni psiqikisht dhe nga frika te deshtoni edhe herave tjera. Eshte mire qe paraprakisht te kryeni analizat laboratorike perfshire edhe echon e urotraktit, pasqyren e gjakut, glikemine, holesterolin, trigliceridet, HFS, HL, Prolaktinen dhe Testosteronin dhe me keto rezultate te lajmeroheni per vizite te Urologu dhe Psikiatri, te cilet do te ju ekzaminojne dhe ne baze te analizave do te vleresojne se a keni nevoje per terapi eventuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: