Ejakulimi retrograd

Ejakulimi retrograd

Pershendetje ,shpresoj qe te jeni mirë të gjithë.Si çdo herë që na keni ndihmuar shpresoj që do të kem pergjigjie te shpejt rreth problemit .Jam një djal 20 vjeqar dhe në këtë kohë gjatë muajit të ramazanit është duke më ndodhur ejakulimi i “panevojshem”.Nuk e ka dukjen sikur të spermës por është e tejdukshme dhe në sasi te vogël.Me hulumtimet që bëra në Google mendoj që ka të bëjë me Ejakulim retrograd.Mendoj që më ndodh vetëm kur agjeroj,si mund të ndodh.Pres pergjigjie ,Faleminderit.

         

Një koment për “Ejakulimi retrograd”

  1. Student Mjekësis says:

    Pershendetje , mendoj qe eshte normale pasi keto dite ndoshta edhe nuk keni mastrubuar ,mendim i imi !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: