Ejakulimi i parakohshëm

Ejakulimi i parakohshëm

Përshëndetje.
Kam probleme me ejakulimin e parakohshëm kam tentuar të kryej mardhënie 2 her por kam dështuar sepse jam prish pa pasur kontakt me vaginën vetëm duke u fërkuar dhe penisi im nuk ishte çuar plotësisht kur u ejakulua. Gocat nuk i kisha partnere të rregullta. Kam mastrubuar dhe kam par vijo porno që në fëmiri a ndikojn kto për keq. Ju lutem më ndimoni që ta kaloj ktë faz sepse jam në stres.

         

Një koment për “Ejakulimi i parakohshëm”

  1. Shkelzen Elezaj - Urolog says:

    Prishja e shpejte (ejaculatio praecox) eshte nje qrregullim mjaft i shpeshte sidomos te moshat e reja siq eshte rasti juaj. Ejakulim i parakohshem quhet marredhenia ose masturbimi i cili zgjate me pak se 2 minuta. Sa i perket shkaqeve per prishje te shpejte dominon mendimi se ka origjine psikogjene si frika, depresioni, raportet jo te mira mes partnereve apo stresi. Nganjehere ndikon edhe masturbimi ne kohen e pubertetit kur kryhet ne shpejtesi per te mos i zen ndokush duke masturbu ose nese ka ndjenjen e fajit qka len pasoja te mevonshme ne ejakulim te parakohshem. Per fillim ju kisha propozu te filloni me disa suplemente natyrale si tbl Vital Man, Maca, kumbulla afrikane, Catuaba Bark, Elixir etj. te cilat njekohesisht mund te ju ndihmojne ne permiresim te potences por edhe ne zgjatjen e kohes se ejakulimit. Nese do te ju perzistoj ejakulimi i parakohshem duhet te lajmeroheni te Urologu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: