Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/ejakulimi-7/
Export date: Thu Aug 13 14:38:07 2020 / +0000 GMT

Ejakulimi


Pershendetje kam nje pytje dhe shpresoj te marr pergjigje ejakulimi ne gjum eshte diqka normale ne moshen e re por ndalimi i ejakulimit me dor pa vetedije papr├Čtur zgjohesh dhe e sheh qe e ke ndalur me dor dhe sigurisht eshre qetesuar dhe eshte kthyer mbrapsht a perben ndonje problem ky veprim faleminderit per kohen tuaj
Post date: 2020-07-30 13:06:10
Post date GMT: 2020-07-30 13:06:10

Post modified date: 2020-07-30 13:06:10
Post modified date GMT: 2020-07-30 13:06:10

Export date: Thu Aug 13 14:38:07 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com