E rendsishme

E rendsishme

Prsh juve, unë qe po shkruaj jam nje djal 24 vjeqar dhe kam nje shqetsim se bashku me te dashuren time, ka nje muaj qe kemi filluar mardhenjen dhe brenda ksaj kohe e kemi ber 4 her, ka pas hemoragji normale heren e pare dhe 2 her tjera radhazi por kto hera me pak se te paren , dhimbjet nga hera e pare jan pakuar por jo te gjitha. A esht normale qe te ket dhimbje dhe mos ta shijoj mardhenjen edhe disa her pasi te prishet virgjeria? ps: Himeni duket qart i zgjeruar dhe gjithqka duket normale brenda! Ju felenderoj per ndihmë!

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: