Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/dua-te-abortoj/
Export date: Wed Jul 15 1:32:06 2020 / +0000 GMT

Dua te abortoj


Pershendje jam nje vajz 16 vjecare dhe jam shtatzane, ju lutem me ndihmoni cfare duhet te bej qe te abortoj
Post date: 2018-12-03 15:10:58
Post date GMT: 2018-12-03 15:10:58

Post modified date: 2018-12-03 16:20:56
Post modified date GMT: 2018-12-03 16:20:56

Export date: Wed Jul 15 1:32:06 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com