This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Tue Aug 20 8:18:50 2019 / +0000 GMT

Dua te abortojPershendje jam nje vajz 16 vjecare dhe jam shtatzane, ju lutem me ndihmoni cfare duhet te bej qe te abortoj

 

 


Post date: 2018-12-03 15:10:58
Post date GMT: 2018-12-03 15:10:58
Post modified date: 2018-12-03 16:20:56
Post modified date GMT: 2018-12-03 16:20:56

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com