This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Sat Aug 15 5:17:31 2020 / +0000 GMT

Dua pergjigje urgjent nga gjinekologu ju lutem


Me eshte shfaqur virusi herpes ne pjesen gjenitale pra ne vagine pjesen jashtme dhe afer anusit. Kam pasur mardhenie me te dashurin. Ai ka herpes 1 ne buze, a eshte e mundur nese ka kontakt buza e ati me vaginen te jet e transmetueshme tek une ne pjesen gjenitale. A po vetem herpesi gjenital eshte e mundsme te bartet ne vagine permes sekrecionit . Kerkoj sqariim ju lutem
Post date: 2019-01-04 20:22:33
Post date GMT: 2019-01-04 20:22:33
Post modified date: 2019-01-04 20:22:33
Post modified date GMT: 2019-01-04 20:22:33
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com