Dua pergjigje urgjent nga gjinekologu ju lutem

Dua pergjigje urgjent nga gjinekologu ju lutem

Me eshte shfaqur virusi herpes ne pjesen gjenitale pra ne vagine pjesen jashtme dhe afer anusit. Kam pasur mardhenie me te dashurin. Ai ka herpes 1 ne buze, a eshte e mundur nese ka kontakt buza e ati me vaginen te jet e transmetueshme tek une ne pjesen gjenitale. A po vetem herpesi gjenital eshte e mundsme te bartet ne vagine permes sekrecionit . Kerkoj sqariim ju lutem

         

Një koment për “Dua pergjigje urgjent nga gjinekologu ju lutem”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Ka mundësi që herpesi të vie edhe nga buzët e partnerit ,Duhet te trajtoheni me terapi të ordinuar nga Gjinekologu. Dr Premtimi

Leave a Reply to Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog Cancel reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: