Dridhje e lehte duarsh

Dridhje e lehte duarsh

Pershendetje jam 22 vjeçar dhe kam nje problem me dridhje te lehte duarsh kur duhem te koncentrohem si psh. Kur e ngre doren lart per te bere foto ose kur punoj me ndonje gje te imet. Kjo gjendje mendoj qe ka filluar diku rreth 2 vitev te fundit.

         

Një koment për “Dridhje e lehte duarsh”

  1. Dr. spec. Violeta Hyseni - Mjekesise interne/Kardiologji says:

    Përshëndetje,
    Ju rekomandoj te bëni analize: T4 dhe TSH. Rezultatet te komentohen nga mjeku juaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: