dridhja e duarve

dridhja e duarve

pershendetja jam 25vjece mua me dridhen duart kur sherbejj nuk i ndjej dhe kam shum emocione dhe frik ne ato momente

         

2 komente për “dridhja e duarve”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Duhet te lirohesh nga friga e stresi, mere shtruar punen e sherbimit e kontaktve me njerez, relaksohu! Konsultoje edhe psikiatrin.

    1. Anonymous says:

      kam bere kontroll tek neurologu dhe me ka dhene te pi ilacin mange po nuk po kam permirsim

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: