Djegie në zonën intime

Djegie në zonën intime

Përshëndetje. Ka disa ditë që ndjej pak sikur djegie në zonën gjenitale, pjesën rreth vaginës dhe më detyron ta kruaj. Nuk ka ndonjë ndryshim në pamjen e jashtme, ndoshta vetëm një nuancë pak më e kuqe. Gjithashtu e ndjej edhe një dhimbje të lehtë brenda në organizëm diku afër kërthizës, po ama një herë në ditë vetëm, jo shpesh. Çka mund të kem?

         

Një koment për “Djegie në zonën intime”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Ju keni një infeksion vaginal dhe ju rekomandoj një vizitë tek Gjinekologu për ordinim të terapisë adekuate/Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: