Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/divorci-5/
Export date: Tue Aug 20 7:52:08 2019 / +0000 GMT

Divorci


Me ka lene burri u ndamw pas nje viti bashkejetese
Arsyen nuk e kuptova une e doja me gjithe shpirt dhe megjithate ai nuk ishte i lumtur
Kishim grindje te shpeshta me teper per arsye xhelozie por gjithsesi isha shume e dashuruar me burrin tim dhe vazhdoj te jem nga kjo ndarje po pres te me qetesoje vetem vdekja
Nuk besoj te kem shpetim pas gjithe ketyre
Post date: 2018-11-08 07:45:45
Post date GMT: 2018-11-08 07:45:45

Post modified date: 2018-11-08 07:45:45
Post modified date GMT: 2018-11-08 07:45:45

Export date: Tue Aug 20 7:52:08 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com