Devijim

Devijim

kam devijim te ashtit te hundes a jan simptomat ligshti marramendjen mundim te vjellura dhimbje koke etj

         

Një koment për “Devijim”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Devijimi i ashtit te hundes (septum nasalis) shkakton probleme te frymemarrjes, por mund te shkaktoje edhe dhembje koke, marramendje e probleme te ngjajshme. Konsultoje mjekun tend dhe ORL-ogun per ndonje korigjim eventual operativ te devijimit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: