Desha

Desha

Desha te te pyes se si mund te zgjatem sepse un jam 16 vjece dhe jam me e shkurter se 1.60
Nje shoqe e imja esht me e Vogel se un dhe esht me e gjat se un

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: