Desha te pyes

Desha te pyes

Desha te pyes:gjat periudhes se menopauzes a eshte e maryrshe qe te vij cikli menstrua dhe te zgjas per me shum se nje jav te kesh terrim te syve kjo gjendje a eshte e natyrshme.

         

Një koment për “Desha te pyes”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Nëse nuk keni pasur cikël menstrual më shumë se një vit dhe tani keni,nuk miret si normale.Pranadaj duhet vizituar Gjinekologun për të parë shkakun.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: