Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/derealizimi-shtrengim-ne-koke/
Export date: Thu Aug 13 14:45:01 2020 / +0000 GMT

Derealizimi shtrengim ne koke


Pershendetje ka kohe qe kam probleme ti tilla si problem me frymarrje, me lukthe dhe kapsllek, ligeshti ose keputje tw madhe sa qe sdi qysh me pershkru por 2-3 muajt e fundit me eshte shfaq kjo shtrengimi ne koke sidomos tek balli dhe pjesen e siperme te kokes bashke me kete edhe derealizimi kete ndjenje te tmerrshme e kam 24or ju lutem a mund te me ndihmoni ndokush se qysh kalohet kjo gjendje derealizimi sepse jam ne siklet te madh a ka ndonje ilaq apo menyre si kalohet??
Post date: 2020-07-30 12:42:54
Post date GMT: 2020-07-30 12:42:54

Post modified date: 2020-07-30 12:44:56
Post modified date GMT: 2020-07-30 12:44:56

Export date: Thu Aug 13 14:45:01 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com