Derealizimi shtrengim ne koke

Derealizimi shtrengim ne koke

Pershendetje ka kohe qe kam probleme ti tilla si problem me frymarrje, me lukthe dhe kapsllek, ligeshti ose keputje tw madhe sa qe sdi qysh me pershkru por 2-3 muajt e fundit me eshte shfaq kjo shtrengimi ne koke sidomos tek balli dhe pjesen e siperme te kokes bashke me kete edhe derealizimi kete ndjenje te tmerrshme e kam 24or ju lutem a mund te me ndihmoni ndokush se qysh kalohet kjo gjendje derealizimi sepse jam ne siklet te madh a ka ndonje ilaq apo menyre si kalohet??

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: