DEA

DEA

Deshiroj te pyes a mundet mu qit akulli ne shpin nese ke dhimbje,ose eshte rrezik?FALIMINDERIT

         

Një koment për “DEA”

  1. MD. Mrsc. Ph.D. Ilir Begolli - Mjeksi Sociale says:

    PërgjegjeNë disa raste sidomos tek lëndimët e përdorim edhe terapin me akull. Poashtu edhe në disa sëmundje të caktuara të sitemit nervor preferohen banjot e ftohta e jo te ngrohta. Prandaj si rrjedhë, nëse vendosja e akullit ju ndihmon në zvogëlimin e dhimbjeve tuaja atëherë mund të përdorni ate por me kujdes sepse akulli mun të ndikoj negativishtë në lekurën tuaj. Ajo çka mendoj se është me kryesore lidhur me qështjen tuaj është se akulli dhe zvogëlimi i dhimbjeve akoma nuk e zbulon shkakun e këtyre dhimbjeve tuaja dhe se vetëm vizita tek mjeku juaj mund të sqaron shkakun e dhimbjeve tuaja dhe ndoshta edhe mjekimin adekuat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: