Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/dea/
Export date: Thu Jan 23 7:50:00 2020 / +0000 GMT

Dea


Pershendetje jam dea 26 vjec e martuar , femij ende jo nuk kam, kam nje hall qe deshta ta ndaj me ju dhe shpresoj te marr nje pergjigjje. Gjat aktit seksual posht fillon tme djegi ekstrem shumm sa nuk durohet, po me shqetesuesja esht qe pas perfundimit vashdon djegsimi edhe per disa or , dhe kam enjete te vagines, ju lutem me keshilloni qfar te bej??
Post date: 2018-04-15 10:11:57
Post date GMT: 2018-04-15 10:11:57

Post modified date: 2018-04-17 14:10:11
Post modified date GMT: 2018-04-17 14:10:11

Export date: Thu Jan 23 7:50:00 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com