ddhuna psiqike

ddhuna psiqike

Prshjam nje vajz 16 vjecare dhe kam probleme ne familje me se shumti me maman time ajo nuk me do dhe sme beson ne asnje fjal qe ja them me ofendon tere kohen duke methene se je e padobishme dhekur kam nevoj te flas me te nuk me kupton shkaku í saj jam é mbyllur ne vetvete dhe me ka bere te mos e dua askend

         

Një koment për “ddhuna psiqike”

 1. Arbnora Ismaili - Psikologe says:

  Përshëndetje,
  Se pari te faleminderit qe na ke shkruar dhe ke ndare me ne shqetësimin tënd.
  Ne moshën qe je, marrëdhëniet me prindër ndodh qe te jene te ndërlikuara për arsye se tani jeni ne periudhën e adoleshencës dhe prindërit ne këtë periudhe kane prirje te vendosin rregulla dhe kufijtë për fëmijët e tyre. Gjithsesi mendoj se ju duhet te flisni dhe ti vendosni disa qëllime qe mendoni se duhet ti përmbaheni dhe qe te mundoheni ti respektoni ato dhe vendimet e njëra tjetrës. Nëse konsideron se dikush me I rritur nga familja jote te kupton me mire atëherë kërko këshilla se si te zgjidhni këto mosmarrëveshje qe mendon se ke me nënën tende.
  Vetëm duke biseduar dhe duke u munduar te kuptoni njëra tjetrën, mendoj se do te arrini te zgjidhni mos marrëveshjet qe keni.
  Po ashtu nëse ne shkollën ku ndjek mësimin keni psikolog te shkollës, kërko edhe nga ai disa këshilla.
  Te uroj gjithë te mirat dhe na shkruaj përsëri nëse mendon se është e nevojshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: