Dashuria

Dashuria

Pershendetje,më shqetëson situata në të cilën ndodhë,per shkak që nuk mundem ta harroj një djalë.Ngjarja ka filluar para 4 viteve me të jam njoftuar vetem në internet.Jemi të përfshirë un,ai edhe një shoqe e imja,më të cilën nuk flas më.Kam biseduar disa muaj më të,jemi prishur,pastaj pas një kohe kemi filluar të flasim,keshtu kemi vazhduar,derisa shoqja ime e njeh atë dhe unë ndahem më të ndersa ajo fillon të flasë bashk më të duke e ditur që e dua.Më brengos fakti pse nuk mundem ta largoj nga vetja,si duket gjithqka më lidh më të.Jam menduar shumë hèrë,e kam provuar por kot edhe pas kaq shum vitev e mendoj.😔🙃

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: