Cista ne shtatzani te hershme

Cista ne shtatzani te hershme

Pershendetje jam ne shtatzani te hershme sa ka fillu por me kish dal nje cist aty afer esht ujore a ka ndonje rezik per abort ju lutem , sepse jam ne shtatzanin e dyt se te paren kam pas abort spontan esht zvillu tash me ka dal ky problem kam frik😭

         

2 komente për “Cista ne shtatzani te hershme”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Nuk ishte dashur të keni problem(mvaret sa e madhe).Me kalimin e kohës humb rreziku nga cista. Dr Premtimi

  2. Anonymous says:

    Eshte 4cm qfare thua per kete madhesi a ka problem dr I dashur sepse jam e shtresuar faleminderit shume per pergjigje ju lutem kthema dhe njeher

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: