ciklin menstrual

ciklin menstrual

E kam ciklin menstrual me shume dhimbje me dhemb fundshpina mesi barku te vjella me pak fjal behem keq dhe t them t drejten kam frik

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: