Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/cikli2584/
Export date: Sun Jul 12 0:10:09 2020 / +0000 GMT

cikli


te nderuar deshta ta bej nje pytje per veten se pari Mirdita dhe pune te palodhur.Unè si qdo femer kam ni pytje lidhur mè puqrrat te cilat mendoj se ikam nga cikli.Puqrrat ose sitethem kam kromz afer supes sekrahrorti nete dyja anet kam dhe gjunjeve.Ti pershkruaj pakashum me kruhen se tepermi ato niher nuk doken mirpo nga ekruara shihet se kan te mbushur menilloj uji e kur ato shperthehen behen te gjakosura.Julutem mè tregoni diqka lidhur mè kete semundje ose qka muj mè perdor kto meshum shfaaqen kur me esht avyt koha eciklit.Jam shum ebrengosur lidhur mè faktin falemindrit per mirkuptim,pun te mbar nga landa pres pergjigjje te shpejt ete saket
Post date: 2012-06-11 16:01:00
Post date GMT: 2012-06-11 16:01:00

Post modified date: 2016-09-14 14:22:46
Post modified date GMT: 2016-09-14 14:22:46

Export date: Sun Jul 12 0:10:09 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com