This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Fri Jul 10 21:53:24 2020 / +0000 GMT

ciklite nderuar deshta ta bej nje pytje per veten se pari Mirdita dhe pune te palodhur.Unè si qdo femer kam ni pytje lidhur mè puqrrat te cilat mendoj se ikam nga cikli.Puqrrat ose sitethem kam kromz afer supes sekrahrorti nete dyja anet kam dhe gjunjeve.Ti pershkruaj pakashum me kruhen se tepermi ato niher nuk doken mirpo nga ekruara shihet se kan te mbushur menilloj uji e kur ato shperthehen behen te gjakosura.Julutem mè tregoni diqka lidhur mè kete semundje ose qka muj mè perdor kto meshum shfaaqen kur me esht avyt koha eciklit.Jam shum ebrengosur lidhur mè faktin falemindrit per mirkuptim,pun te mbar nga landa pres pergjigjje te shpejt ete saket

 

 


Post date: 2012-06-11 16:01:00
Post date GMT: 2012-06-11 16:01:00
Post modified date: 2016-09-14 14:22:46
Post modified date GMT: 2016-09-14 14:22:46

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com