butt hair

butt hair

Prsh stafi I nukjevet doja tju pyesja pasi si nje 16 vjecare nuk km edhe shum informacion a eshte normale te kesh hair butt me vjen turp ta them shqip pres prgj

         

Një koment për “butt hair”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Duhet te lajmerohesh te endokrinologu dhe dermatologu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: