Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/blaa/
Export date: Mon Oct 26 3:44:08 2020 / +0000 GMT

Blaa


Jam. Nje tip shum i mbyllur ne vetvete me pelqen shum vetmia nuk kam shoqeri dhe mendoj qe nuk. Me do asnj nuk kam besim. Te askush.
Mundoem tua plotsoj njerzve cdo gje ato i bon te lumtur prap asnj nuk esh i knaqut me mua gjith sendet i marr me. Stres dhe nervoz. Nuk hapem me tjeret sepse kam frik mos me largojn nga vetja jam. Me komplekse dhe kam frik te flas. Ne qoft se nje njeri me ofendon aty e mbaj mendjen nonstop nuk ndiem as pak reat shpirterisht
Post date: 2020-09-15 11:05:21
Post date GMT: 2020-09-15 11:05:21

Post modified date: 2020-09-29 07:28:33
Post modified date GMT: 2020-09-29 07:28:33

Export date: Mon Oct 26 3:44:08 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com