bised ketu

bised ketu

persh qqysh muj me bised ketu

         

Një koment për “bised ketu”

 1. admin says:

  Pershendetje,
  Per te biseduar ne Chat me nje nga Ekspertet tane te ftojme te futesh ne http://www.nukjevetem.al te shikosh oraret e chatit https://www.nukjevetem.al/orari/ dhe te bisedosh drejtperdrejt. Po te nis edhe nje link sesi mund te filloni chat. Gjithashtu po te nis edhe nje video sesi mund te fillosh chat https://www.youtube.com/watch?v=ZjcLbXs-QxM&ab_channel=FondacioniTogetherAlbania
  Ose sic keni shkruar kete pyetje mund te shkruani problemin tuaj ketu dhe te merrni pergjigje.
  Gjithe te mirat,
  Stafi i Nuk je vet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: