Barkqitja

Barkqitja

Jashqitje dhe diarre te shpeshta me ngjyre te verdhe kam qe 3 muaj pak therje pickime barku ne anen e majt a eshte e rrezikshme, kam bere analizat dhe eho te abdomenit te gjitha mkan dale mire edhe gastron e kam ber ka dale mire ku te shkoj

         

Një koment për “Barkqitja”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Loki, konsultoje prap mjekun tend dhe infektologun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: