Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/ankthi-138/
Export date: Mon Oct 26 3:54:21 2020 / +0000 GMT

ankthi


persh.. kam dy jave qe ndihem i cuditshem jam i mrz gjat gjith kohes nuk me jepet te bej gjera qe dikur i beja me qef apo skam deshir per gjerat qe dikur i doja me duken pa emocion, dhe nuk po arrij te kuptoj veten jam mir apo thjesht me esht fixuar mua sikur sjam mirr por e shikoj qe dicka nuk shkon me mua ,, ju lutem mund te me ktheni nje prgj?
Post date: 2020-09-13 07:45:55
Post date GMT: 2020-09-13 07:45:55

Post modified date: 2020-09-13 07:45:55
Post modified date GMT: 2020-09-13 07:45:55

Export date: Mon Oct 26 3:54:21 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com