Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/ankthi-136/
Export date: Wed Sep 30 5:24:08 2020 / +0000 GMT

ankthi


pershendet jam 37 vjeqare dhe qe 1 muaj kam probleme me paniken ...a mund ta kuroj vet apo duhet domosdo te perdor Antidepressiva ju lutem me kshilloni.
Post date: 2020-07-29 13:32:02
Post date GMT: 2020-07-29 13:32:02

Post modified date: 2020-07-29 13:32:02
Post modified date GMT: 2020-07-29 13:32:02

Export date: Wed Sep 30 5:24:08 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com