Ankth

Ankth

Pershendetj,
Ju pergzoj per faqen nukjevet qe e ndajm gjdo dhimbje apo hall se bashku ,
Kam nje shqetsim , kur eci shume ndodh qe me mirren ment per 1 sec nese nuk ndalem me bjen t’fikt , tensioni gjdo mengjes 110/85
Bej gjum te mire , por kur zgjohem jam shume i lodhur , kjo lodhje eshte qe 5 vite ,
Nuk jam i sigurt edhe te dal frigohem mos me ndodh ne rrug dhe mbes aty ,i kam bere analizat e gjakut deri me te thellat , kan dal mire / pastaj kam bere EEG/dhe CT e kokes , kan dal mire,kam bere Calciumin 1.76 m ka dal ulet , si dhe vitamina D m ka dal ulet 7.7 , qe 5 muj jam tu marr injeksioni dhe vitamina ka arritur ne 25 , qe eshte pamjaftushmeri
Desha te di kjo lodhje a eshte ende prei vitamines D , dhe nga vjen kjo marramendje?

         

Një koment për “Ankth”

  1. Dardan Kocinaj says:

    Pershendetje,
    Ju qenket vizituar te disa specialiste te cilet lidhen me ankesat e juaja. Per te menjanuar shkaktaret kardiak (te zemres) duhet kompletuar edhe EKG Holter monitorimin 24h ose 48h, TA Holter monitorimin 24h, dhe Ergometrine (EKG gjate sforcimit te dozuar); si dhe viziten te ORL specialisti i cili do te eliminoje problemet me veshin e brendshem. Ankesat e juaja mund te jene te lidhura edhe me qendrimin, profesionin dhe ndryshimet eventule ne shtyllen kurrizore. Lajmerohuninte Mjeku Familjar i cili pastaj do te ju udhezoj per te specialistet perkates.
    Gjithe te mirant,
    Dr.Dardani

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: