Amund

Amund

Amund te mbetem shtatzen vetem me leng masteubimi

         

Një koment për “Amund”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Mundet .mvarësisht prej situatës dhe gjendjes. Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: