Adhd

Adhd

Pershendetje, jam studente e vitit te 5 drejtimi Mjekesi e pergjithshme. Behen afer dy vite qe kur kane fillu problemet e mia me vemendjen. Ne fillim ishin se nuk mund ti lexoja as 5 faqe pa u dekoncentruar qofte nga zhurma ose diqka tjeter ndersa tani zor se perfundoj 1 faqe me vemendje te plote si dhe nuk mund te koncentrohesha ne ligjerata dhe ushtrime ( me humbte gjithmone nje pjese). Kam veshtiresi ne fillim e detyrave te ditrs si dhe gjithmone e me shume koheve te fundit probleme qe te mbaj ne mend qofte biseda ose pjese te lexuara ose ngjarje. Kam qene gjithmone person qe kam lexuar e mesuar shume mirepo me sukses si te tjeret. Gjithashtu kam verejtur se tash po me humb durimi shume shpejt dhe shpesh po nderhyj tek te tjeret ne fjali. Desha te di sipas ju a mund te jene keto shenja te ADD dhe se çfare veprime duhet te marr ne lidhje me kete. Faleminderit per kohen

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: