ABORTI

ABORTI

Nese mundet te me tregoni se a mund te kem pas abort ne ditet e para te shtatzanis ( nuk e di nese kam qen saktesisht shtatzane ) dhe si identifikohet aborti

         

Një koment për “ABORTI”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Aborti detektohet kur pas konstatimit te shtatëzanise me ultrazë,fillon gjakederdhje dhe ajo nuk shihet më ne kontrollë e ardhëshme. Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: