Abort

Abort

Pershendetje
Jam e shqetesuar se kisha munges te periodave te fundit i kisha me 25 shtator I prisja me 25 tetor theksoj Ciklin e kam te rregullt me 3 nentore bera nje test me doli negativ ndekoh mua sot mu shfaq cikli me dhimbje te forta barku dhe fundshpine theksoj qe kam kryer mardhenie pa masa mbrojtese dhe pa ejakulim brenda a mendoni qe mund te kem nje abort spontan theksoj qe kam pas urinim te shpesht dhe te perziera fryrje barku keto dite qe kisha mungesen e ciklit ju lutem me ktheni pergjigje pasi jam vetem per disa dite ne shtepi dhe nuk mundem te paraqitem pran nje klinike per kontroll
Ju falenderoj

         

Një koment për “Abort”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Si ju e shpjegoni situatën e juaj(mbrojte gjate maredhenjevedhe testi negativ),,nuk mund te keni qenë shtatëzanë,por më shumë qregullim të ciklit menstrual. Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: