A mund te me thoni

A mund te me thoni

A mund te me thoni sI mund we zgjatem pas moshes20 vjece jam vetem 1.54dhe dua te zgjatem dhe 6 cm ju lutem Me kthen pergjigje

         

2 komente për “A mund te me thoni”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Me te thene te drjten do te jete e veshtire te zgjatesh per cm, por provoje me nje ushqim sa me natyral, kalorik, mish e produktet e tij, qumesht e produktet e tij, sa me teper peme e perime. Aktivitete fizike sa me teper. Ndoshta mund te fitosh 2-3 cm.

  2. isa says:

    pershendetje luje basketball rritesh

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: