This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Tue Jun 25 8:23:11 2019 / +0000 GMT

a mund te jete shtatzene


Pershendetje, ndoshta s'po e komplikoj. I marr qe 1 vit me rekomandim te mjekut tabletat Yaz per mbrojtje. Muajin e fundit deshta me kalu perioden keshtu qe e piva me 23 gusht tableten e fundit Aktive dhe kalova ne pakon e re pa i marr placebot. Dmth kalova me pakon tjeter me 24 gusht, 25 dhe 26, por i ndalova se kisha mundim shume te madh dhe s'i mora mo hiq prej asaj nate.
Por me 28 gusht (dy dite pas nderprerjes) kisha marredhenie. A kam mundur te ngel shtatzene?
Se tash kane kaluar dy jave dhe po kom mundime si me mbet shtatzene per ate po frikesohna.
Post date: 2018-09-14 06:41:42
Post date GMT: 2018-09-14 06:41:42
Post modified date: 2018-09-14 06:41:42
Post modified date GMT: 2018-09-14 06:41:42
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com