Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/a-e-kam-humbur-virgjeriin/
Export date: Tue Jan 22 21:14:54 2019 / +0000 GMT

A e kam humbur virgjeriin


Dje kam mastrubuar pak si me forc te madhe,ne klitoris por pa futur asgje ne vagin vetem klitorisin,por kur shkova ne banjo pash nje pik gjaku te kuq,mora pasqyren aty ishte himeni por jo i prrkur i bardh,dhe tash kam nje shqetsim
Kam humbur vigjerin apo jo? Ju kisha lutur te me tregoni!
Post date: 2018-06-13 12:29:25
Post date GMT: 2018-06-13 12:29:25

Post modified date: 2018-06-13 12:29:25
Post modified date GMT: 2018-06-13 12:29:25

Export date: Tue Jan 22 21:14:54 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com