a do zgjatem me shume

a do zgjatem me shume

Jam 12 vjec dhe jam 1.48 e gjate a do zgjatem me shume. Kam ber nje llogaritje duke marrur parasysh gjatesine e prinderve duhet te jem 1.56 mund te me jepni nje shprese per te qen te pakten 1.60

         

Një koment për “a do zgjatem me shume”

  1. admin says:

    Pershendetje dhe faleminderit per pyetjen!
    Rreth 80% e gjatesise trupore ndikohet nga trashegimia gjenetike. Pjesa tjeter e faktoreve qe ndikojne jane faktoret ndaj te cileve mund te kesh pak me shume kontroll. Te ushyerit e mire, te ndjekurit e nje diete te pasur; aktiviteti fizik qe te te ndihmoj te rrisesh dhe forcosh muskulaturen. Gjithashtu nder me te rendesishmit eshte gjumi dhe cilesia e tij. Ne moshen tende keshillohen 9 ore gjume per ti dhene trupit ate cka ka nevoj per rritjen e kockave. Nese kujdesesh per keto aspekte do ti japesh vetes mundesine te arrish potencialin tend gjenetik. Gjithe te mirat.

    Stafi i Nuk je vet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: