Per stafin

Per stafin

Stafi ju lutem me ndihmoni si te flas ne chat me psikologet..Nuk me hapet apo duhet te kesh email?Me thoni ju lutem si procedohet?

         

3 komente për “Per stafin”

 1. admin says:

  Pershendetje,
  Sherbimi i chatit nuk eshte tere kohen ne dizpozicion. Me psikolog mund te keshilloheni ne chat vetem ne oraret kur ata jane online. Shiqoni orarin e chat-it i cili eshte i publikuar ne web faqe ose na percjellini ne Facbook, ku cdo dite postojme lajmerime rreth orarit te chat-it.
  Gjitha te mirat,
  Satfi Nukjevet.

  1. Une prap says:

   Po i Kam pare oraret edhe me del qe kur nje psikolog eshte ne linj po se di PSE me hiqet me thot krijo chat from.Se kuptoj sa futem me hiqet mundesia per te biseduar.Do ndonje emali apo jo thjesht me emrin ??

   1. admin says:

    Pershendetje,
    Me psikologun mund te flisni nese e ka ngyren e gjelbert, por nese eshtu duke bisedua me dikend, athere ndizet ngjyra e kuqe, dhe nuk mund te lidheni deri sa nuk lirohet. Ju sygjerojme qe te kyceni ne chat disa minuta para se te filloj orari i psikologut, pasi qe ka shume te interesuar per keshillim ne chat.
    Gjitha te mirat,
    Stafi Nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: