per gjinekologin

per gjinekologin

Pershendetje, jam 24 vjece e pamartuar dua te bej nje pyetje per gjinekologun ne lidhje me ciklin tim
A quhet cikel i rregullt nese ai vie njehere ne 21 dit, nje here ne 28 dit, nje here ne 35 dit dhe nje here 40 dit.
Nuk e kam keshtu qdo muaj mirepo gjate tere vitit me shkojn keto data.
Dhimbje diqka tjeter shqetesuese nuk kam.

         

2 komente për “per gjinekologin”

 1. nora says:

  pse nuk kam marrur pergjigje?

  1. admin says:

   Pershendetje,

   Pyetja i eshte nisur ekspertit. Jemi ende ne pritje te pergjigjes. Faleminderit per durimin.

   Stafi Nuk Je Vet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: