psikolog

psikolog

Pershendetje
A keni ndonje psikolog ne Prishtine, me te cilin do te mund te komunikoja personalisht?

         

Një koment për “psikolog”

  1. admin says:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe na ke shkruar.
    Ne ofrojme vetem sherbimin e chatit online nepermjet faqes Nuk je vet. Nese keni deshire te komunikoni me nje nga Ekspertet e faqes te ftojme te shkruash ne chat, nese deshiron ti kontaktosh ato personalisht po ne kete faqe ju keni emrat e tyre tek lista e eksperteve.
    Gjithe te mirat
    Stafi i Nuk je vet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: