Doktor

Doktor

Doktor ne penis me ka dal nje pik e zez e vogel sikur puqerr, as nuk me dhembë dhe as nuk kam kruarje por vetem kur e ngacmoj e vërej nje lloj djegësimi.
Jamë shum i shqetësuar

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: