This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Mon Jun 17 9:27:57 2019 / +0000 GMT

Pershendetje Burri im esht 33 vjeq


Pershendetje
Burri im esht 33 vjeq dhe qe kur ka lindur testikulin e djatht e ka siper te pasbritur dmth dhe esht shum me i vogel se i majti
Ne kemi dy femij por shqetesimi im esht a paraqet rrezik per shendetin e tij ne te ardhmen kjo gje
Asnjeher nuk esht kontrolluar
Pres nje pergjigje ju lutem.
Post date: 2018-10-11 07:38:07
Post date GMT: 2018-10-11 07:38:07
Post modified date: 2018-10-11 07:38:57
Post modified date GMT: 2018-10-11 07:38:57
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com